Private shopping

Een hele winkel voor jezelf!

Met ingang van  2019 biedt Van haar en voor haar de mogelijkheid aan groepjes van minimaal vier en maximaal zes vrouwen voor een private shopping middag of –avond. Dat kan op dagen/avonden  dat de winkel normaliter niet open is maar niet op zondag. Wij zorgen voor een glaasje bubbels, koffie en thee en enkele lekkere snoeperijen. 

Stel je voor.  Een winkel helemaal voor jou en diegenen die jij daarvoor hebt uitgenodigd. Onder het genot van een drankje en een hapje kun je je samen met vriendinnen, je moeder, (schoon) zussen en/of  je lieve buurvrouw alles passen.

Een fijne manier om, in alle rust, jezelf en elkaar te bewonderen.  Leuk om elkaar uit te dagen iets nieuws te proberen of, beter nog,  te behoeden voor een evidente miskoop. In de privacy van een winkel zonder andere klanten en met mensen die je kennen is het extra leuk om eens uit je ‘comfort zone’  te stappen . Wie weet kom je tot verrassende keuzes.

Private shopping kan uitsluitend op afspraak. Er is geen koopverplichting maar we vragen wel een vergoeding voor de beschikbaarheid van de winkel . De vergoeding bedraagt € 9,50 per persoon voor de beschikbare tijd (maximaal 2 uur) inclusief de catering. Overigens kunnen we daarbij (beperkt) rekening houden met persoonlijke voorkeuren mits tijdig afgesproken.   

Mocht je meer willen weten, neem dan contact op via de button en vermeldt een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om over en weer een goed idee te krijgen van de wensen en mogelijkheden.