Van haar en voor haar is een winkel met tweedehands kleding en accessoires. Wij werken op consignatiebasis. Bij verkoop krijgt de inbrenger 40% van het verkoopbedrag. Dit zijn de voorwaarden voor de inbreng van kleding en accessoires.

 1. Inbreng uitsluitend op afspraak. Bel 06 29 27 02 13 tijdens openingstijden van de winkel of mail naar contact@vanhaarenvoorhaar.nl. De winkel is elke week geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00-17.00 uur.
 2. De kleding is schoon en in goede staat. Dus zonder gaatjes, haaltjes, pluizen of vlekken en past bij het seizoen.
 3. Bij de accessoires horen schoenen, laarzen, tassen, shawls, riemen, mutsen, hoeden en sieraden.
 4. In februari starten we met voorjaarskleding. In april met zomerkleding. In september met najaars- en winterkleding.
 5. Elke inbrenger krijgt via e-mail een overzicht van de kleding en accessoires die zijn goedgekeurd voor de winkel.
 6. De verkoopprijs wordt door Van haar en voor haar bepaald. Overleg is mogelijk.
 7. Alle kleding hangt zes weken in de winkel.
 8. Niet verkochte kleding gaat retour of naar een goed doel. Hierover worden bij de inname afspraken gemaakt.
 9. Inbrengers die de niet verkochte kleding retour willen krijgen hierover eenmalig een e-mail met het verzoek de kleding op te halen.
 10. Door de verkoop van kleding bouwt de inbrenger een saldo op. Dit kan worden uitbetaald of in de winkel worden besteed.
 11. Zonder tegenbericht vervalt een openstaand saldo een jaar na afloop van de termijn van inbreng.
 12. Wij besteden zorg aan de manier waarop de kleding in de winkel hangt maar de kleding is niet verzekerd voor verlies, diefstal, brand of (water)schade.
 13. We werken met een inbreng-formulier waarbij de privacy van de inbrenger zoveel mogelijk wordt gerespecteerd. Een naam en bijbehorend mailadres zijn in principe voldoende.
 14. We sturen ongeveer 1 x per maand een digitale nieuwsbrief naar iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld. Bij de eerste inbreng worden hierover afspraken gemaakt.

NB. Invullen en ondertekenen van het inbreng-formulier wil zeggen dat de inbrenger akkoord gaat met bovenstaande voorwaarden. 

Februari 2021