Inbrengen

Van haar en voor haar is een winkel met kleding en accessoires van vrouwen voor vrouwen, en werkt op consignatiebasis. Dit zijn de voorwaarden waaronder kleding en accessoires kunnen worden ingebracht.

 1. Alle kleding is in goede staat. Dat wil zeggen zonder gaatjes, haaltjes, pluizen of vlekjes.
 2. Alle kleding is schoon. Dus op zijn minst gewassen, eventueel gestoomd en zo nodig gestreken.
 3. Onder accessoires verstaan we schoenen, laarzen, tassen, shawls, riemen, mutsen, hoeden en sieraden.
 4. In februari starten we met voorjaarskleding. Vanaf april mag zomerkleding worden ingebracht. In september start de inname van najaars- en winterkleding.
 5. Inbreng uitsluitend op afspraak. Bel 06 29 27 02 13 tijdens openingstijden van de winkel of mail naar contact@vanhaarenvoorhaar.nl. De winkel is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11.00-17.00 uur.
 6. Alle kleding wordt bij inname snel op geschiktheid beoordeeld. Bij inschrijving wordt alle kleding nogmaals kritisch bekeken en soms alsnog afgekeurd. Elke inbrenger krijgt via e-mail een overzicht van de kleding die in de winkel wordt gehangen.
 7. De verkoopprijs wordt door Van haar en voor haar bepaald. Overleg is mogelijk.
 8. Inbrengers krijgen 40% van de opbrengst van elk verkocht kledingstuk.
 9. Alle kleding hangt zes weken in de winkel. Aansluitend bieden we (naar keuze) de mogelijkheid de termijn met twee weken te verlengen in de koopjeskelder met een extra korting van maximaal 50%.
 10. Niet verkochte kleding gaat retour of naar een goed doel. Hierover worden bij de inname afspraken gemaakt.
 11. Inbrengers die hun niet-verkochte kleding retour willen, krijgen eenmalig een e-mail met het verzoek de retourtas binnen vier weken op te halen. Daarna vervalt de kleding aan de winkel.
 12. Door verkoop van kleding bouwen inbrengers een tegoed op. Zij kunnen dit ophalen of er kleding van kopen.
 13. Zonder tegenbericht vervalt een openstaand saldo een jaar na afloop van de termijn van inbreng.
 14. Van haar en voor haar besteedt zorg aan de ingebrachte kleding en accessoires maar zoekgeraakte of gestolen kledingstukken worden niet vergoed tenzij het aantoonbaar om grove nalatigheid van onze kant gaat. De ingebrachte kleding en accessoires zijn niet verzekerd voor verlies, diefstal, brand of waterschade.
 15. Inbrengers zijn zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van relevante wijzigingen in hun persoonlijke gegevens (verhuisbericht/nieuw mailadres enz.).
 16. Voor een correcte afhandeling van de afspraken heeft Van haar en voor haar enkele gegevens nodig van de inbrenger. Daarbij houden we rekening met de in 2018 aangescherpte regels rondom privacy.
 17. De mogelijkheid bestaat om 1 x per maand een digitale nieuwsbrief over het wel en wee van de winkel te ontvangen. Bij de intake worden hierover afspraken gemaakt.

NB. Inbreng van kleding en accessoires betekent automatisch dat de inbrenger akkoord gaat met bovenstaande voorwaarden. Deze zijn na te lezen op de website.

Versie 22-1-2019